Köp dina e-postadresser hos Adressbyrån

 

Med uppdaterade e-postadresser når du lättare din målgrupp. När vi menar målgrupp, så menar vi de företagen du behöver nå, för att din verksamhet ska kunna fortsätta att expandera.

I vårt urvalssystem kan du nå flera olika beslutsfattare, som exempelvis marknadschefen eller Vd:n, gällande de bolag som ingår i din målgrupp.  Du får alltid personliga e-postadresser när du vill nå beslutsfattarna. Några andra viktiga variabler, är att du kan nå företag med en viss omsättning, antal anställda samt var de befinner sig geografiskt.

Vill du sedan följa upp dina epost-utskick, har du även möjlighet att kontakta dem via telefon, då vi ger dig telefonnumret till samtliga beslutsfattare. Du kan helt enkelt expandera din försäljning rejält.

Företagens kontaktuppgifterna är insamlade genom egna telefonintervjuer, till berörda företag och beslutsfattare. Detta görs kontinuerligt hela tiden, året runt, för att du alltid ska få de senast uppdaterade mailadresserna till din målgrupp.

Så här enkelt beställer du e-postadresser

  1. Ring eller maila oss angående dina önskemål, dvs vilka du vill nå.
  2. Du får ett snabbt svar inom några timmar, tillsammans med en konkurrenskraftig offert.
  3. Får vi förtroendet att leverera dina e-postadresser, får du dem mailade till dig på ett Excel-ark inom 24 timmar.

Vad kostar en mailadress?

Priset på en mailadress varierar, beroende på hur många du behöver, samt om du är i behov av telefonnummer, där du kan följa upp dina mailutskick, med ett samtal till ansvarig på företaget inom din målgrupp. Vi vågar påstå, att vi är en av Sveriges absolut billigaste leverantörer, av helt färska och senast uppdaterade e-postadresser.

Kontakta oss idag med dina önskemål, så utlovar vi en prisvärd offert inom ett dygn.

 

e-postadresser-adresser-kopa

Köpa e-postadresser till företag

Vi säljer endast mailadresser till företag och det gör vi för att det inte längre är lika enkelt att köpa e-postadresser till privatpersoner, på samma sätt längre. Enligt gällande GDPR-lagstiftning måste privatpersoner ge sitt godkännande för att du som företagare ska få skicka reklambudskap till dem.

Däremot hjälper vi dig gärna med att köpa klassiska postadresser till privatpersoner. Då kan du selektera på ålder, kön, geografi och inkomst mm. Träffsäkerheten är mycket bra och du har därmed möjlighet att nå din privata målgrupp utan problem. Vill du dessutom ha hjälp med att trycka, adressera samt distribuera dina budskap, kan vi hjälpa dig med en helhetslösning inom trycksaksproduktion.

 

 

Varför ska du köpa mailadresser av Adressbyrån?

  1. Vi har alltid de senast uppdaterade e-postadresserna
  2. Leverans till dig inom 24 timmar
  3. En av branschens absolut lägsta priser

Din integritet är viktig för oss. Vår data är GDPR-säkrad och vi följer alltid SWEDMA´S regler kring marknadsföring.

Vad bör du tänka på innan du köper dina mailadresser?

Det absolut viktigaste du bör tänka på, är nog vilken typ av företag som är din målgrupp, då det är det mest avgörande för att du ska träffa rätt i din kundbearbetning.

Vi kan sortera på flera målgruppsvariabler såsom bolagsform, omsättning, geografisk placering, antal anställda, namn på VD och marknadschef mm.